curierat rapid Urgent Cargus Baia Mare Str. Electrolizei

Cargus si Urgent Curier si-au unit fortele incepand cu data de 1 iulie 2014, pentru a oferi cele mai performante servicii si produse clientilor lor. Societatea va ofera servicii de curierat rapid local si national, precum si curierat international.

• Adresa
punct
lucru:
Str.
Electrolizei,
nr. 1,
Baia Mare,
Judetul
Maramures
 Telefon:
021-9282
 Fax:
021-351.02.00
 e-mail:
 Pagina web:


• CALCUL TARIFE EXPEDIERI •
Urgent Cargus vine in ajutorul dvs. cu un calculator
de preturi pentru fiecare tip de expediere.
Pentru calculul costului, CLICK AICI !


ORAR:
Luni: 09.00 - 13.00 si 13.30 - 17.00
Marti: 09.00 - 13.00 si 13.30 - 17.00
Miercuri: 09.00 - 13.00 si 13.30 - 17.00
Joi: 09.00 - 13.00 si 13.30 - 17.00
Vineri: 09.00 - 13.00 si 13.30 - 17.00
Sambata: inchis
Duminica: inchis

15 comentarii:

 1. cea mai slaba firma de curierat

  RăspundețiȘtergere
 2. Sincer cam slaba firma e de curierat, pt ca trebuia sa imi vina ieri un colet si nu a ajuns si nici nr de contact nu am de la sofer ca sa intreb ce se intampla cu coletul de nu a ajuns.

  RăspundețiȘtergere
 3. Sunt complet neseriosi


  RăspundețiȘtergere
 4. O firma de rahat,trebuia sa ajunga sambata an sihetul marmatiei la sediu si ei nici nu au sediul an sighetul marmatiei,rusine,rusine rusine,sunt niste parsivi feritiva de aceasta firma.

  RăspundețiȘtergere
 5. Firma ff serioasa, prompta,curierul Lucaci Radu si ajutorul sau, baieti de nota 10 cu steluta,amabili,au dus coletul pana in casa(un congelator f mare),au anuntat prin SMS si telefonic din timp sosirea lor. Bravo lor, fac cinste firmei. Mii de multumiri.

  RăspundețiȘtergere
 6. Am o problema am vandut ceva la intelegere cu cumparator- am trimis coletul -cumparatorul a platit si transportul la curier- si a trecut 15 zile si inca nu a ajuns banii la mine -nu stiu cat sa mai astept sau la cine sa apelez sa recuperez banii ce mi se cuvine..../////

  RăspundețiȘtergere
 7. Este o firma neserioasa umbla cu smecherii vinzi ceva si trimiti cu ei-de dus duce doar rambus nu mai vezi banii sati aduca.

  RăspundețiȘtergere
 8. Foarte slabi ! La Baia Mare nu au nr de tel ..... am avut de primit un colet cu livrare sambata urgent si din pacate ei nu lucreaza sambata. Pai dece mai luati colete si zice-ti ca distribuiti sambata ?? Nesimtire mare si voi face plangere !

  RăspundețiȘtergere
 9. Mincinosi. Nu ii recomand. Le voi face o plangere incat colabortorii internationali ii vor sterge de pe lista de transportatori.

  RăspundețiȘtergere
 10. Un serviciu extrem de nesatisfacator,lipsa acuta de responsabilitate,profesionalism.

  RăspundețiȘtergere
 11. La Baia Mare, agentul de pe Bd. Traian vobește execrabil. Părerea mea este că ar trebui testați psihologic și apoi învățați cum să vorbească cu clienții. Și că livrarea se face la o oră stabilită cu clientul. Expresii de genul: ”Hai pa, coletul ăsta se întoarce, la revedere!” și închiderea telefonului pentru că nu i-a conveit când i-am spus că doresc să-mi livreze coletul dimineața în intervalul orar 8-15,30. Categoric, nu voi mai dori niciodată să mi se livreze ceva cu această firmă de curierat. Este a treia experiență neplăcută pe care o am cu ei în ce privește livrarea.

  RăspundețiȘtergere
 12. Oricat de multe livrari sa ai,nu tii un colet o saptamana in depozitul din Baia Mare.Foarte foarte neseriosi.Nu raspund nici la tel nici la mail-uri.Sunteti de tot rahatul.

  RăspundețiȘtergere
 13. Extrem de slabi. Mi-au trimis un link de urmarire a expeditiei din care vad ca produsul a ajuns de 6 zile in depozitul din Baia-Mare. Din Baia-Mare pana in Sighetu-Marmatiei nu au reusit inca nici dupa 6 zile sa-mi livreze comanda. Nu ai numere de telefon de la depozite,suni la telefoanele afisate astepti mult si bine si daca ai noroc vorbesti cu un robot.

  RăspundețiȘtergere
 14. Cea mai slaba si neserioasa firma de curierat.

  RăspundețiȘtergere

 
Statistici T5 Real Web director web Certificat Web Anunturi gratuite - Roportal Bloguri, Bloggeri si Cititori